Inte så dumt

Geocahcing är inte så dumt ändå 😉

Efter en servicerunda på Camp11 kom jag hem med två liter av skogens guld. Trodde inte mina ögon, kantareller i slutet av juni?!?

 

Skogens guld… 

För övrigt kan meddelas att ett antal burkar är servade och hela Campet med sina 34 burkar är nu öppet caching! 😛

Igår söndag förmiddag när regnet smattrade mot uterumstaket då satt jag i godan ro och skrev ut loggremsor och preparerade burkar, förberedde dagens utflykt till Hökensås.

Så efter lunch då behagade solen titta fram, jag var beredd att fäktas mot mygg och knott. Men tro det eller ej, jag behövde inte stånga mig blodig en ända gång.

Förutom nya loggböcker har jag även öppnat   Caching Camp #34 – Svenska Regenter och mörkercachen Caching Camp #2 – Egil Skallagrimsson som varit ”disablade” en tid…

 

En cache, Två burkar och Två loggböcker…

På hemvägen blev det ett stopp vid Kroksjöns vindskydd, tredje besöket på denna plats, nu var jag beväpnad med en hint och gick nu lite för lätt, hittade inte bara en burk utan två ?!? För säkerhets skull signerade jag bägge loggböckerna.

Det var vindstilla och tyst vid sjön, jag satte mig en stund i vindskyddet och blickade ut över sjön och skogen som badade i kvällssol. Jag njöt av tystnaden och friden, några hundra meter bort på andra sidan sjön stod en fiskare och hoppades på napp, annars var jag helt själv.

 

Kroksjön 

Förra gången jag var här då var familjen med och vi plockade blåbär, då när jag och grabben kom upp till vindskyddet för att söka denna burk, då kom det upp en tjej från vattnet, hon hade inte en tråd på kroppen och skyndade sig till sin handduk och sprang sedan vidare, undrar hur länge hon legat där i vattenbrynet och tryckt? 🙂

Nej denna gången var det ingen som badade. 😉

 

Tack Helags för cachen!

 

 


2 responses to “Inte så dumt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: