Groundspea​k Weekly Newsletter (V8)

Det är lite intressant och ”hypat” kring den 29e februari, därför har jag valt att översätta denna veckans nyhetysbrev till Svenska så att fler kan ta del av Groundspeks information om just denna dag…

Denna veckan…

Skottdagscaching

Det finns en sak pengar inte kan köpa och alla geocachare vill ha – mer tid för geocaching. På skottdagen (i februari 29), går geocacharens önskning i uppfyllelse, det finns en hel extra dag i kalendern för att gå och geocacha! Och Geocaching.com ger ett extra incitament att komma ut den 29 – en skottdags souvenir för alla som loggar en ”Found” eller ”Attended” den dagen. Du får den färgglada souveniren ”Skottdagen” tillagd i din Geocaching.com profil.

Du kommer också att hjälpa till med ett Rekordförsök. Senast skottdagen, som var 2008, loggade 36.696 olika konton minst ett ”Attended” eller ett”found” på en cache. Vi satsar på att fördubbla den siffran i år med att minst 73,392 olika konton skall logga en cache den 29 februari. För att hjälpa till att nå målet behöver du bara logga en cache.

Mer än 900 Event Cachar är redan planerade för skottdagen. Vi uppskattar att 25.000 äventyrare deltar i dessa event och loggar sitt deltagande, då kommer vi vara mer än 30% av vägen mot vårt mål den 29 februari.

Men vi behöver fortfarande er hjälp för att nå 73.392!

Så prata med dina kolleger geocachare, dina vänner och dina arbetskamrater, uppmuntra dem att geocacha (och loggar en ”found”) den 29 februari.

Vi kommer att rapportera våra framsteg mot målet på latitud 47 bloggen och Geocaching.com Facebook-sida.

Som en extra bonus, Premium Medlemmar som älskar att titta på sina ”Cachingkalendrar” i statistiken har en sällsynt möjlighet att få en found i 29 februari rutan  – den 366:e geocachingdagen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: