Tack alla frivilligarbetare!

Veckans nyhetsbrev från Groundspeak

Ämnet är högst aktuellt så jag har valt att göra en fri översättning av nyhetsbrevet och publicera det här!

Den här veckan …

Tack volontärer! Var med Groundspeak och tacka alla frivilliga som möjliggör cachingäventyr för miljontals skattletare. Mer än 350 frivilliga ”reviewers”, moderatorer och översättare ger sin tid och talang för att stödja ”Geocaching.com’s” användare. Dessa hängivna volontärer betjänar alla världens geocachare genom att granska varje cache före publicering, moderatorer granskar och övervakar Groundspeak forum och översätter hundratals sidor text.

De frivilliga inte bara betjänar världens geocachare, de representerar dem. De volluntärer som jobbar med geocaching är en mångsidig och hårt arbetande skara från nästan 30 länder. De är engagerade i de lokala geocaching forumen/föreningarna och bidrar till att nya geocachare får möjlighet att upptäcka och njuta av sysselsättningen.

Skaran av frivilliga växer, Groundspeak har fått fler än 40 nya volontärer under 2011. Tillsammans har de publicerat mer än en halv miljon nya geocacher, gett support till mer än 380 tusen nya geocachare och översatt  information på mer än 25 språk under det senaste året.

Det ger mycket av sin tid och kunskap för geocachingen. De flesta har ”vanliga jobb” vid sidan om. Ta dig tid att tillsammans med oss ​​tacka en reviewer, moderator eller översättare idag!

Besök Geocachings Facebook-sida för att säga tack och lämna ett meddelande till dina lokala volontärer. Eller klicka här för information om hur du kommer i kontakt med din lokala reviewer.

 

Våra svenska Reviewers har en egen sajt http://www.swedenreviewers.se/ 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: