4 tappra cachare

Målet med serien Caching Camp

Är att locka cachare till att spendera två eller fler dagar i vildmarken…

Hela serien Caching Camp 2011

Många är de som stannat till med bilen och loggat en två eller tre cacher av emblemet i serien Caching Camp. Få har övernattat och spenderat två heldagar i Hökensås…

Under helgen som var besöktes Caching Camp av 4 glada cachare från Göteborg? (tror jag). Det var Hallén  jsson, TMR68 och Ingabo.

De loggade hela serien utom två burkar vilket är en stor bedrift och jag är verkligen imponerad, detta gjordes på bara två dagar! Endast två stycken (Linsrille & Swerker) har lyckats med att logga hela serien Caching Camp.

 

Här kan du läsa om äventyret i Hökensås med Halléns egna ord.

Det finns en handfull personer till som gjort något liknande, jag vet bla att några har sovit över i sina bilar för att fortsätta dagen efter…

 

Hallén  jsson, TMR68 och Ingabo hade dock vissa problem med årstiden, det har nämligen regnat mycket och stora delar av området är blött. När jag la ut burkarna kom jag torrskodd med gympadojjor till samtliga cacher, det gäller dock att man går rätt väg vilket är svårt om man inte är bekant med området så stövlar är att rekommendera till er som ännu inte gett er på denna serie!

 

Som sagt stort Grattis till Hallén  jsson, TMR68 och Ingabo och ni andra som gjort anspråk på stora delar av ”Geologgan”

 

 


One response to “4 tappra cachare

  • Hallén

    Tusen tack för gratulationerna och för en trevlig och utmanande serie burkar. Vi var verkligen imponerade över det arbete du lagt ned på serien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: